Hirdetések

Szemüveg, napszemüveg, kontaktlencse, szemvizsgálat

A hirdetésfeladásról :

  • A tartalom beküldés felhasználó létrehozását igényel.
  • A hirdetésfeladás csak magánszemélyeknek ingyenes
  • A Gyerekapro.hu oldalra csak gyerekekkel kapcsolatos hirdetések adható fel.
  • Tilos egy hirdetést többször vagy több kategóriába feladni.
  • A hirdetés valóságtartalmáért kizárólag a feladó felel.
  • A hirdetések nem járnak le, csak a frissek kerülnek előre.
  • Tilos más oldal reklámozása és hivatkozások elhelyezése.
  • A felhasználók a "Saját hirdetések" menüpontban szerkeszthetik vagy törölhetik hirdetéseiket.
  • Bővebben itt : Szabályok

Angol nyelvoktatás Magyarországon

angol-tanulas.jpg

Magyarországon az angol nyelvoktatás minősége a közoktatásban sajnos még nem európai színvonalú. Részben ezért is van annyi magántanár és nyelviskola, mert kevesen tudnak általános és középiskolában olyan szinten megtanulni angolul, hogy azt legalább középfokon használni is tudják.

Az Európai Unió államaiban a lakosság átlag 70 %-a beszél idegen nyelveket, míg nálunk ez az arány csak 42 %. Megdöbbentő az a tény is, hogy az uniós állampolgárok majdnem 50%-a beszéli az angol nyelvet legalább társalgási szinten, Magyarországon viszont csak 16 %-a.

A skandináv államokban például teljesen általános, hogy még a sarki zöldséges is beszél angolul. Svédországban, Hollandiában és Dániában szinte mindenki tud valamilyen szinten.

Hogy mi a helyzet nálunk? Biztosan Te is láttál már magyar embert külföldi turistának magyarázni kézzel-lábbal, egyre hangosabban és tagoltabban, hogy értse. Erre nem lehetünk büszkék. De fejlődni soha nincs későn!

Szerencsére az Uniós célkitűzés az, hogy minél többen beszéljenek nyelveket, és ez remélhetőleg a jövőben meg fog látszani az angolul beszélők arányán is.

Az általános és középiskolákban sajnos az a tendencia, hogy a diákok nem tudnak megtanulni angolul. Ennek az oka lehet a gyakori tanár és tankönyv váltás, a komolytalan és szervezetlen tanórák, és hogy a diákok nagy része egyáltalán nem motivált a nyelvtanulásra.

Pedig gondoljuk csak bele, általános és középiskolás korban 1-2 év alatt bőven meg lehet tanulni egy idegen nyelvet!
Mivel az iskolában elszalasztjuk a lehetőséget, felnőtt fejjel hatalmas összegeket költünk nyelvtanulásra, ráadásul egyetem, munka, család, stb mellett az időt is nehéz megszervezni.

Ezért a legfontosabb: minél előbb elkezdeni, és minél intenzívebben angolozni!Manapság kissé zűrzavaros terület a nyelvoktatás, mindenki más módszerre esküszik. Tanítják így, tanulják úgy az angol nyelvet, valakinek ez jön be, valakinek az. Vannak azonban olyan alapszabályok, amelyek betartása mindenképp fontos, ha sikert akarsz a nyelvtanulásban.