Hirdetések

Szemüveg, napszemüveg, kontaktlencse, szemvizsgálat

A hirdetésfeladásról :

  • A tartalom beküldés felhasználó létrehozását igényel.
  • A hirdetésfeladás csak magánszemélyeknek ingyenes
  • A Gyerekapro.hu oldalra csak gyerekekkel kapcsolatos hirdetések adható fel.
  • Tilos egy hirdetést többször vagy több kategóriába feladni.
  • A hirdetés valóságtartalmáért kizárólag a feladó felel.
  • A hirdetések nem járnak le, csak a frissek kerülnek előre.
  • Tilos más oldal reklámozása és hivatkozások elhelyezése.
  • A felhasználók a "Saját hirdetések" menüpontban szerkeszthetik vagy törölhetik hirdetéseiket.
  • Bővebben itt : Szabályok

admin blogja

Gyerek horoszkópok

gyerek-horoszkopok.jpg

Kos gyerek (március 21 - április 20)
A Kos gyermek igazi kis energiabomba. Örökmozgó, vidám, lelkes és lendületes. Minden érdekli, mindenre kíváncsi, de semmi sem köti le hosszú távon a figyelmét.
A legkedvesebb játékai is csak ideig-óráig szórakoztatják, lelkesedése hamar alábbhagy. Éppen ezért célszerű olyan ajándékot vásárolni neki, amelyet nem sajnálunk, ha idejekorán a polcra, a megunt játékok közé kerül.


Tovább olvasom »

Angol nyelvoktatás Magyarországon

angol-tanulas.jpg

Magyarországon az angol nyelvoktatás minősége a közoktatásban sajnos még nem európai színvonalú. Részben ezért is van annyi magántanár és nyelviskola, mert kevesen tudnak általános és középiskolában olyan szinten megtanulni angolul, hogy azt legalább középfokon használni is tudják.

Az Európai Unió államaiban a lakosság átlag 70 %-a beszél idegen nyelveket, míg nálunk ez az arány csak 42 %. Megdöbbentő az a tény is, hogy az uniós állampolgárok majdnem 50%-a beszéli az angol nyelvet legalább társalgási szinten, Magyarországon viszont csak 16 %-a.


Tovább olvasom »

A stressz és az iskola

stressz.jpg

A stressz hatása az iskolai teljesítményre
Oldhatók a tanulás, tanítás során keletkezett pszichés gátlások?

Elképzelhető, hogy valaki örömmel tanul? Elérhető, hogy a gyerekek jókedvvel menjenek iskolába és az órákon szorongás helyett a felfedezés kellemes izgalmát éljék át?


Tovább olvasom »

A fogakról

fogaszat.jpg

Babák - A kisbabák első mosolya fogak nélkül is elbűvölő látvány szüleik számára. A hónapok, évek alatt kiteljesedő, egészséges tejfogacskákból álló fogsor nemcsak szép látvány, hanem nélkülözhetetlen eszköze a táplálkozásnak és a szép beszéd elsajátításának. A tejfogak hasonlóan fontos szerepet töltenek be, mint a későbbi maradófogak, ezért tisztán tartásukra nagy gondot kell fordítani. Ebben az időszakban, amíg a gyermekek kézügyessége nem fejlődik ki, a szülőknek kell a fogacskákat megtisztítani és a helyes fogápolási szokásokat kialakítani.


Tovább olvasom »

Az allergia

allergia.jpg

Az allergia az immunrendszer helytelen működése következtében kialakuló reakció.
Környezetünkben megtalálható, egyébként ártalmatlan anyagokra (allergiát okozó anyagok/allergének) az immunrendszer fokozottan reagál. Nem velünk született, hanem szerzett reakció, mely bármely életkorban jelentkezhet.


Tovább olvasom »