Hirdetések

Szemüveg, napszemüveg, kontaktlencse, szemvizsgálat

A hirdetésfeladásról :

  • A tartalom beküldés felhasználó létrehozását igényel.
  • A hirdetésfeladás csak magánszemélyeknek ingyenes
  • A Gyerekapro.hu oldalra csak gyerekekkel kapcsolatos hirdetések adható fel.
  • Tilos egy hirdetést többször vagy több kategóriába feladni.
  • A hirdetés valóságtartalmáért kizárólag a feladó felel.
  • A hirdetések nem járnak le, csak a frissek kerülnek előre.
  • Tilos más oldal reklámozása és hivatkozások elhelyezése.
  • A felhasználók a "Saját hirdetések" menüpontban szerkeszthetik vagy törölhetik hirdetéseiket.
  • Bővebben itt : Szabályok

nyári tábor

Nyári Séftábor gyermekeknek!

sef-tabor-poszter_jav.jpg

Szünidő elkezdésével egy nagyszerű programra, táborozásra invitáljuk a 6-15 éves gyermekeket. Akár több turnusban is átadjuk a konyhánkat a kis kuktáknak, ahol betekintést nyerhetnek a vendéglátás világába, szakácskodhatnak és nagyon sok érdekességet leshetnek el szakácsainktól.
Közös főzés, sütés. Megtanulhatod a befőzést, kemencében sütünk házi cipót és sok-sok finomságot. Kizárólag természetes, egészséges alapanyagokkal dolgozunk. Ezáltal a tudatos táplálkozásra is sarkalljuk a kis szakácsainkat. Saját szakácskönyv készítés.


Tovább olvasom »

Madártábor

hirdetes1.jpg

T Á B O R O Z Á S
Egyedülálló lehetőség Zalaegerszegtől 7 kilométerre Göcsejben!

Ez az egyetlen tábor az országban, ahol nemcsak a vadmadarakkal ismerkedhetsz meg regényes és szép környezetben, hanem kapcsolatba kerülhetsz távoli földrészek madaraival is. A táborban együtt élünk a papagájokkal, pintyekkel, récékkel, galambokkal.
Jelentkezz a madártáborba és szerezz magadnak madárbarátokat!
Megtanulhatod az erdei élet fortélyait, fényképezhetsz, főzhetsz a patakparton, táborhelyet építhetsz, megismerheted a nyomolvasást, része lehetsz egy madárcsapatnak.


Tovább olvasom »

Nyári napközis tánctábor gyerekeknek

2014-06-16_15.54.51.jpg

2006 óta működik nagy sikerű nyári napközis tánc táborom gyerekeknek a XVI. kerületben. 2015-ben a helyszín: Bp. XVI. Sasvár u. 101. Centenáriumi Általános Iskola. Korosztály: 4-14 évesek. Turnusok: I. június 16-19. II. június 22-26. III. június 29- július 3. 08.00- 17.00. Ügyelet: 07.30-tól. Ár: CSAK 15800 Ft/hét. 2 vagy több hétre jelentkezőknek 10 % kedvezmény. Az ár tartalmazza: tízórai, meleg ebéd, uzsonna az iskolában. Napi 4x45 perc táncóra: videóklipp koreográfiák, HIP-HOP, DIVATTÁNCOK, ZUMBA, POM-POM... Ovisoknak: Disney hercegnő táncok, mesefilm zenékre játékos koreográfiák.


Tovább olvasom »